Ambacht vanuit het hart

Flower of Soul heeft als doel om de eeuwenoude Nederlandse traditie van ambacht in ere te houden door gebruik te maken van traditionele en moderne technieken.

In zijn zoektocht naar de betekenis van het leven ontdekte Jasper dat alles energie is. De vibratie, ofwel energie, die men heeft tijdens het maken van producten word doorgeven in de metalen.  Vanuit deze gedachtengang is Flower of Soul opgericht, om met een getransformeerd perspectief (oud & nieuw gecombineerd) sieraden en objecten te vervaardigen.

Na een tijd te hebben gespeeld met symboliek, de kracht van intentie en metaal/edelsteen keuzes, ontdekte Jasper dat een sieraad of object niet alleen voor de schoonheid dient, maar ook van betekenis kan zijn in onze eigen ontwikkeling.

Naast dat de sieraden met gevoel en betekenis worden gemaakt, zijn de producten ook van hoge kwaliteit. De producten zijn ontwikkeld om voor lange tijd mee te gaan: het is geen tijdelijke aankoop zoals gewoonlijk is in onze wegwerpmaatschappij. De aanschafkosten liggen hierdoor wat hoger maar het product behoudt op termijn zijn schoonheid en kwaliteit waardoor je er uiteindelijk lang van kan genieten.

Facebook
Facebook
Instagram