Notice: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/u4585d8749/domains/flowerofsoul.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4802

Wat is er mogelijk

Bij Flower of Soul is er veel mogelijk in de ambacht van het edelsmeden. Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende diensten.

Reparatie

 

Je kunt bij Flower of Soul terrecht met je kapotte sieraden of objecten. Of het nu gaat om het repareren van je kapotte ketting of het vermaken van de maat van je ring, voor alles is een oplossing te vinden. Flower of Soul zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van reparaties plus een snelle service. Hierdoor kan jij nog langer van je favoriete sieraad genieten.

Heb jij interesse in de reparatieservice van Flower of Soul? 

Nieuw ontwerp

 

Intensieve samenwerking tijdens het ontwerpproces vergroot de verbinding met het product. Al pratend, luisterend en gebruikmakend van symboliek wordt jouw unieke verhaal vertaald naar het sieraad. De keuze van metaal, edelstenen en krachtige intentie maken de verbinding compleet. Het sieraad komt in een hogere trilling, ofwel een zuiverder energie, die de drager tilt naar een hogere vorm van bewustzijn. Dit gegeven maakt dat elk sieraad op iedereen een andere werking kan hebben, gezien het feit dat iedereen zijn eigen unieke proces doorloopt.

Rechts zie je 2 voorbeelden van het maakproces, hoe een idee werkelijkheid wordt.

Het eerste voorbeeld is een ontwerp van een bestaande ring. De klant was erg gehecht aan deze ring maar helaas was deze van lage kwaliteit gemaakt. We hebben de ring als inspiratie genomen en in combinatie met het verhaal,symboliek en materialen hebben we een prachtig eindontwerp gemaakt.Het 2e voorbeeld is gemaakt vanuit een grove schets door de klant aangeleverd. Hierbij werd het idee snel gevormd en is dit ontwerp door Flower of Soul tot een mooi geheel gemaakt. Dit ontwerp is dus compleet door de klant bedacht en door Flower of Soul gerealiseerd. Tevens is hier gebruik gemaakt van gerecycled erfenisgoud

Erfenis sieraad

 

Het verlies van een dierbare is altijd een proces waarbij veel emoties loskomen. Flower of Soul ondersteunt jou in het verwerkingsproces door het toepassen van sieraden, edelmetaal of edelsteen uit erfenissen. Hierbij word er gekeken naar de verbinding tussen jou en de overledene. Deze verbinding wordt vervolgens vertaald door middel van symboliek waarbij het oude materiaal weer als nieuw wordt gemaakt. Eventueel worden andere materialen toegevoegd zoals as van de overledene.Vaak wordt dit gedaan met oud goud dat word omgesmolten en vervolgens weer tot een nieuw product wordt verwerkt. Natuurlijk is het ook mogelijk bij andere edelmetalen. Heb jij interesse in het vervaardigen van een erfenis sieraad? 

Trouwen

Verliefd, verloofd en getrouwd! Iedereen uit zijn liefde naar elkaar op een andere manier. Liefde is een energie die zich uit in oneindige vormen. Hierbij past ook geen standaard verlovings- , trouw- of vriendschapsring. De ring staat symbool voor een oneindige verbinding: een verbinding met je partner, je geliefde of dierbare. Flower of Soul ontwerpt samen met jou het unieke product om deze liefde te uiten.

Heb jij plannen om jouw geliefde te laten zien wat jij voor diegene voelt? Wil je dit doen door een tijdloos en origineel product? Of heb je liever de klassieke versie van een ring? Alles is mogelijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave neem contact op met Jasper.

2e leven

“Sieraden zijn niet voor even maar voor een leven”. Met deze gedachte worden de sieraden van Flower of Soul vervaardigd. Heb jij een sieraad in de kast liggen dat niet meer bij je past? Te klein, te groot of vervaardigd met edelstenen die niet meer bij je passen? Geen probleem! Door een sieraad soms met een kleine aanpassing te vernieuwen heb je meteen een nieuw product. Hierdoor recyclen we zo veel mogelijk het materiaal. De mens is in een constante transformatie en sieraden mogen met dit proces mee gaan.

Wil je weten hoe Flower of Soul jouw sieraad weer uit zijn as laat herrijzen? Stuur ons dan een berichtje!

Restauratie

In een tijd waarbij de consumptie maatschappij op zijn toppen draait, wordt het steeds belangrijker de oude ambachten en eeuwen oude kunst in stand te houden en te beschermen. Flower of Soul deelt een grote passie voor deze oude ambachten en draagt bij in het behoud en reparatie van deze antieke erfstukken. Flower of Soul is al jaren ervaren in het restaureren van antieke monstransen, kelken en andere kerkelijke erfstukken. De technieken die hiervoor worden gebruikt zijn bij 3 meestergoudsmeden geleerd waardoor Flower of Soul met hart en kennis de antieke producten kan restaureren. Oude en moderne technieken worden hierbij gecombineerd toegepast en zorgen voor een perfect authentiek eindresultaat.

Heb je zelf een kapot antiek product staan dat toe is aan een goede opknapbeurt? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Gildezilver

 

Voor jouw unieke gildezilver kunt je terecht bij Flower of Soul.

Deze eeuwen oude traditie wordt van generatie op generatie doorgegeven. Flower of Soul helpt hier graag bij door samen met jou een uniek, met de hand vervaardigd product te ontwerpen.

Van Koningsschild tot jubileum speld, de combinatie van moderne techniek en traditioneel ambacht maakt veel mogelijk. Ook kan je terecht voor onderhoud en reparatie van het bestaande gildezilver.

Heb je interesse in een van de diensten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bekijk ook eens de mooie collectie in onze webshop!

 

 

Facebook
Facebook
Instagram